Domina – Waltiatar

by Waltiatar

Dominoiminen on toinen luontoni; mieltäni lämmittää nähdä nöyrä orja tai minulle omistautunut palvelija jalkojeni juuressa. Tyylini hallita on ennemminkin elegantin hallitseva kuin aggressiivisen ankara, vaikka osaankin olla erittäin sadistinen.

Pyrin olemaan aina aito, toteutan vain sessioita joista itse nautin. En siis toteuta valmista käsikirjoitustasi, enkä lähde rakentamaan sessiota aiheista jotka eivät miellytä minua.  Olen orjalle vaativa, mutta vaadin kyllä itseltänikin. Käytän sessiossa kaksiportaista turvasanaa, koska pidän sessiota epäonnistuneena, jos päädytään ”punaiseen”. Haluan, että orjalla on olosuhteista huolimatta turvallinen olo ja voimme vapautua sessiossa paremmin kun tiedän koska lähestymme rajoja. Olen ehkä vanhoillinen, tämä johtunee siitä, että tulin tähän ammattiin harrastuksen ja elämäntavan kautta.

Ulkoiselta olemukseltani olen pitkä, naisellinen ja tiimalasivartaloinen. Oma viehtymykseni terveellisiin elämäntapoihin näkyy hoikassa olemuksestani. Kaunismuotoisen vartaloni takia olen erikoistunut fetisseihin, voiden tarjota kaunista silmäniloa. Viehtymykseni kohteita ovat mmi:

 • korsetit
 • kauniit alusvaatteet
 • kengät, saappaat ja korkeat korot
 • sukat ja sukkahousut
 • ym.

Jos haluat nähdä ylläni jonkin tietyn asusteen/materiaalin voit esittää toiveen ja halutessasi voit hankkia minulle unelmiasi vastaavan asun jota käytän sessiossamme. Myös yhteinen shoppailuhetki jolloin vastaat kaikista kustannuksista ja hankitut vaatteet/kengät jäävät omistukseeni on mahdollista järjestää.

Sessioissa nautin erityisesti seuraavista aiheista:

 • Mielen manipulointi
 • Kurittaminen
 • Sitominen
 • Kiusoittelu ja kieltäminen
 • Strap-on leikit
 • Palvelija- ja siivoajakoulutus
 • Sissy-koulutus
 • Nännien kiusaaminen ja kidutus
 • Kalun ja pallien kiusaaminen ja kidutus
 • Siveysvyö (avaimenhaltija, myös pidempiaikainen, session ulkopuolinen hallinta)
 • Murskaaminen (crushing)
 • Hyväksikäyttö
 • Kiristäminen
 • Face sitting, kasvoilla istuminen (huom! ei koskaan paljaalla)
 • Elävän huonekalun/taideteoksen koulutus
 • Sylkeminen
 • Pissaleikit (50€ lisämaksusta)
 • Tallominen (trampling)
 • Roolileikit (opettajatar/oppilas, hoitsu/potilas, esimies/alainen)
 • jne…

Huomaa, että et pääse limakalvoilleni millään muotoa. Suora tai epäsuora lähikontakti suuni tai jalkovälini kanssa on siis ehdottoman mahdotonta! En tarjoa seksipalveluita, en suuseksiä, enkä yhdyntää mihinkään aukoistani.

Näitä asioita voi tuskin koskaan korostaa liikaa:

Terveys ja turvallisuus

Ennen session alkua sinun tulee täyttää ”toivelista” ja kertoa siinä oman turvallisuutesi vuoksi  mikäli sairastat mm. epilepsiaa, sydänsairauksia, korkeaa/matalaa verenpainetta tai sinulla on jotakin liikuntaelin vammoja. Kerro myös jos sinulla on joku jatkuva lääkitys. Kerro joka tapauksessa mikäli epäilet tai et tiedä voiko sairautesi vaikuttaa jotenkin toimintakykyysi.

Minä alani ammattilaisena huolehdin, että laitteet ja välineet joita käytän ovat aina moitteettomassa kunnossa. Ja etteivät ne aiheuta vaaraa käyttäjilleen.

Lisäksi pidän erityishuolen, että kaikki käyttämäni välineet ovat aina puhdistettu ja desifioitu asianmukaisesti. Lisäksi suojaan kaikki käyttämäni välineet vähintään yhdellä kondomilla, useimmiten useammalla! Mikäli haluat tuoda omat välineet, odotan niiden olevan puhdistettuja. Sillä haluan olla aina täysin varma, että sessiot eivät missään muodossa aiheuta infektioriskiä sinulle tai minulle!

Luottamuksellisuus

Sessiotapahtumat, sinun henkilöllisyytesi ja muu mahdollinen henkilökohtainen tieto, jota minulle kerrot, pysyy kahdenkeskisenä, olen vaitiolovelvollinen. Et kohtaa sessiomme aikana ulkopuolisia henkilöitä ellei heistä ole etukäteen sovittu. Et myöskään saa tuoda sessioon ulkopuolisia ilman erillistä sopimusta.

 Saapumis ohjeita alistuvalle:

Saavu paikalle täsmällisesti sovittuna aikana. Ei ennen, eikä myöhässä! Haluan turvata jokaiselle asiakkaalleni mahdollisuuden vierailuun ilman noloja kohtaamisia hätiköijien kanssa.

Jos myöhästyt ajastasi, vähennetään se automaattisesti sessioajasta (veloitus kuitenkin alkuperäisen sovitun ajan mukaisesti). Jos et pääse saapumaan lainkaan, peru aikasi viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Tällöin palautetaan koko sessiomaksu vähennettynä 10€ käsittelykululla. Jos peruutat viimeistään 12 tuntia ennen sovittua aikaa palautetaan puolet maksusta. Sen jälkeen tehdyissä peruutuksissa aika katsotaan käytetyksi. Jos et peru aikaa ja jätät saapumatta päädyt mustalle listalle etkä saa enää varattua aikoja.

Saavu paikalle ehdottomasti selvin päin, puhtaana ja raikkaana vailla hajusteita (en tarkoita pesuaineita vaan jotain haisevia tököttejä joita miehet joskus tykkäävät käyttää). Jos olet tupakoitsija, pidäthän vähintään 15 minuutin välin savukkeen ja paikalle saapumisesi välillä ja suosittelen syömään pastillin välittömästi ennen sisääntuloa. Suosittelen myös nauttimaan kevyen aamiaisen/lounaan/välipalan ennen sessioon saapumista ja varaamaan mukaasi helposti verensokerin nostavan juoman.

Waltiattaren käyttämiä vaatteita muistoksi sinulle:

Voit ostaa käyttämiäni vaatteita ja asusteita. Tuotteiden hinta on 30€/kpl, ellei toisin mainita. Hinta sisältää postikulut ja ALV:n (24%).

Käytän asuja 1-2 vrk. Yli 2 vrk:n käytöstä tulee lisähintaa 10€/vrk.

Saatavilla on:
– Pikkuhousuja (pääosin mustia hipsters tai string-mallisia)
– Sukkahousuja (sileitä ja kuviollisia)
– Liivisukkia (sukkanauhaliivien kanssa käytettävät pitkät sukat)
– Stay upeja
– Polvisukkia
– Nilkkasukkia
– Erilaisia kenkiä (kysy tämän hetkinen valikoima, hinta riippuu kenkäparista)
– Vaatteita ja muita asusteita (kysy tämän hetkinen valikoima, hinta riippuu tuotteesta)

Lähetä yhteydenottolomakkeella toiveesi haluamastasi vaatekappaleesta. Saat vastauksena yksilöidyn linkin holvi-webshoppiin jonka kautta voit lunastaa hankintasi. Kun maksusuorituksesi näkyy holvissa otan vaatteen käyttöön ja postitan sen heti seuraavana arkipäivänä. Torstaina ja perjantaina tehdyt tilaukset otan käyttöön lauantaina/sunnuntaina ja postitus maanantaina. Ja tietenkin voit tilata etukäteen asusteen jonka saat session päätteeksi tuoksuvana suoraan yltäni.

Miten ilahdutat Dominaa?

Kukat miellyttävät minua aina, myös hedelmät, kuohuvat jalot juomat ja hyvä punaviini. Pidempiaikaista iloa tuovat lahjakortit esimerkiksi kauneuden- ja terveyden pariin tai vaatteisiin/kenkiin, taikka sitten hiukan käytännöllisemmät lahjat.