Seuralaispalvelu – escort service

Oletko tulossa työmatkalle pääkaupunkiseudulle ja kaipaisit seuralaista? Jäitkö kesäleskeksi ja kaipaisit seuralaista kaupungin rientoihin? Haluatko viettää kesäpäivää viehättävässä seurassa, keskustellen älykkäästi, nauttien kulttuurista tai kävellen pitkin merenrantaa. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Alla olevat hinnat ovat esimerkkejä, lopullinen hinta määräytyy ajan ja aktiviteetin mukaan. Ota yhteys ja sovitaan toivomasi kokonaisuus.

Illallinen – teatteri/konsertti

Haluatko julkisesti näyttäytyä kauniin ja tyylikkään ladyn seurassa? Nauttia herkullisen lounaan tai illallisen keskustellen samalla kiehtovista aiheista, tai kaipaatko seuraa elokuviin, oopperaan, teatteriin, jazzklubille tai konserttiin? Luonnollisesti sinä maksat lisäksi ruokailut ja liput.

Sopimus ja maksutapa:

Hinnat ovat voimassa Helsinki-Espoo-Vantaa. Mikäli tapaaminen järjestetään pääkaupunkiseudun ulkopuolella veloitetaan lisäksi matkakulut.
Kaikki palvelut maksetaan etukäteen holvi – palvelun kautta. Käytännössä sinulle ei ole varattuna aikaa ennenkuin maksusuoritus näkyy holvi-tilillämme (suoritus näkyy sielä välittömästi).