Hyvinvointipalvelut

Monet haaveilevat personal trainerista joka olisi yhdistelmä koirakouluttaja Vicktoria Stillwellin dominoivan määrätietoista otetta koulutukseen ja täydellistä terveellisen elämän ja mindfullnessin zen-henkistä joogia.

Enää tällaisen ei tarvitse olla pelkkä haave!

Waltiatar tarjoaa uudenlaisen hyvinvointivalmennuksen, joka antaa mahdollisuuden hyödyntää mielen kinkympiä puolia motivointina tavoitteiden saavuttamiseksi. Minä – Waltiatar olen koulutettu ravintoterapeutti ja kehonhallinnan ammattilainen. Lisäksi käytössäsi on kauttani laaja ammatillinen tietotaito hyvinvoinnista, ravitsemuksesta, liikunnasta ja terveydenhoidosta monipuolisen yhteistyöverkoston kautta. Saat yhden osoitteen kautta kokonaisvaltaisen hyvinvointipaketin pienellä kinkyllä twistillä ja täydellisellä luottamuksella.

Jos kaipaat apua arjen stressin nujertamiseen, painon hallintaan tai parempiin urheilusuorituksiin. Ota yhteys ja kerro tarpeesi, niin räätälöimme sinulle parhaiten toimivan kokonaisuuden joka taatusti motivoi kohti tavoitettasi. Löydät perus hyvinvointipaketeista hinnaston täältä.

Waltiatar