Palvelut

Domina-palvelut:

Nettisessiot 

Nettisessiossa olen kanssasi yhteydessä chatin/skypen kautta. Perus nettisessio ei sisällä livekuvaa Waltiattaresta. Sessiointi toimii cybersex-periaattella, eli dominoin sinua verbaalisesti ja erilaisin tehtävin. Varaa ensin aika info@waltiatar.com.

Etätehtävät

Etätehtävissä saat sovituin aikavälein tehtävän jonka suoritusta seurataan netin välityksellä. Tehtäviin voi kuulua exhibitionismia, itsekidutusta tai nöyryytystä tarpeidesi mukaan. Tehtävien suorittamisesta raportoit sovitulla tavalla, annetuissa määräajoissa. Useimmat tehtävät dokumentoidaan valokuvin, jotta tehtävä voidaan hyväksyä suoritetuksi. Kasvojen ei koskaan tarvitse näkyä ellet itse halua.

Siveysvyö

Siveysvyön perushallinnassa sinut lukitaan siveysvyöhön ja Waltiatar pitää avaimesi sovitun ajan. Haluttaessa vyön poistamisen edellytyksenä voi olla etätehtävien hyväksytty suorittaminen. Siveysvyön perus-paketissa asennat siveysvyön paikalleen ja lähetät avaimen Waltiattarelle. Sovitun ajan päättyessä avain palautuu sinulle postitse.

Vaihtoehtona on myös tapaaminen, jossa siveysvyö asennetaan paikalleen ja avain jää Waltiattarelle. Asennus/poistotapaaminen voidaan yhdistää sessioon, jolloin asennus/poisto sisältyy session hintaan. Avainta ei luovuteta takaisin vaikka sitä toivoisitkin. Waltiatar on yhteydessä sinuun netin välityksellä sovitulla tiheydellä lukituksen aikana.

Lifestyle-paketti

Sisältää 1-2 sähköpostiviestiä joka päivä. Hinnoittelu perustuu käytettyyn aikaan, n. 30 min/sähköpostiviesti.  3 etätehtävää seurantoineen/vko. Paketti voi sisältää siveysvyön perushallinnan (siveysvyön asennus ja poisto yllä olevan hinnaston mukaan).Plus-paketti sisältää peruspaketin lisäksi 30 min/vko chat/skype-aikaa Waltiattaren kanssa.

Moneyslave / kiristys

Rahaorjuus on niille ketkä nauttivat taloudellisesta nöyryytetyksestä/hallinnasta. Nöyrästi taivut siihen että Waltiatar käyttää sinua rahallisesti hyväkseen. Hän ostaa asioita tai kustantaa viihdykkeitä rahoillasi ja kerskailee niillä sinulle. Saat nähdä kuvia tavaroista/tapahtumista, mutta sen lisäksi tarjolla on vain turhautumista. Tästä vaihtoehdosta on neuvoteltava tarkkaan etukäteen. Sinun saatava Waltiatar vakuuttuneeksi siitä, ettei tämä oikeasti vie sinua perikatoon.

Kiristys on rahaorjuudesta rankempi versio. Paljastat itsestäsi kaiken ja asetat itsesi alttiiksi Waltiattaren sadistiselle mielivallalle kiristää sinulta rahaa. Maksujen myöhästyminen/laiminlyönti pistää tietosi Hall of Shame-sivulle ja kaikki saavat julkisesti tietää kuinka perverssi olet. Tämä vaihtoehto on AINA liian kallis sinulle.

Live sessiot 

Sessioiden hinnat määräytyvät session pituuden mukaan. Lue lisää sessioista Domina – Waltiatar sivulta. Kaikkiin livetapaamisiin varataan aika info@waltiatar.com. Ennen ensimmäistä sessiota täytä oheinen kyselykaavake.

Kanssani voit erikseen sopia myös pidemmistä, jopa vuorokauden tai koko viikonlopun kestävistä sessioista. Ensimmäistä kertaa kanssani sessioon haluavalle vaihtoehdot ovat vain 1-2 tunnin sessiot.

Illallinen – teatteri/konsertti

Haluatko julkisesti näyttäytyä kauniin ja tyylikkään ladyn seurassa? Haluatko tuntea olosi tukalaksi julkisella paikalla hienovaraisen kiusoitteluni takia? Vie minut hienoon ravintolaan ja anna minun päättää ravintolassa annoksesi ja juotavasi. Illallinen on varmasti kiehtova kokemus kun piikkikorkoni painautuu kiveksiäsi vasten pöydän alla.. Vaihtoehtoina on myös viedä Waltiatar teatteriin tai konserttiin. Luonnollisesti sinä maksat ruokailut ja liput.

Kinkybileet

Haluatko viedä Waltiattaren kinkybileisiin ja saada palvella Häntä sielä koko illan? Tai haluatko useamman Dommen, tai Dommen ja Masterin, orjaksi bileisiin? Hintaan sisältyy julkinen sessiointi kanssasi bileissä. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää myös illallinen ennen bileitä. Luonnollisesti maksat lisäksi bileiden pääsyliput ja mahdolliset muut kulut.

Sopimus ja maksutapa:

Kaikkiin palveluihin sisältyy max 3 kpl ilmaisia sähköposteja sopimuksen valmisteluun ja yksityiskohtien sopimiseen, nämä sähköpostit eivät sisällä dominointielementtejä.
Hinnat ovat voimassa Helsingissä ja verkkopalveluissa. Mikäli tapaaminen järjestetään pääkaupunkiseudun ulkopuolella veloitetaan lisäksi matkakulut.
Kaikki palvelut maksetaan etukäteen holvi – palvelun kautta. Käytännössä sinulle ei ole varattuna aikaa ennenkuin maksusuoritus näkyy holvi-tilillämme (suoritus näkyy sielä välittömästi).