Palvelut

Hyvinvointipalvelut:

Ensimmäinen ns. kartoituskäynti 250€ (1-1,5h)

 • Lunastaessasi ajan holvista vastaa samalla kysymyksiin siitä mihin kaipaat apua.
 • Ensimmäinen kartoituskäynti kestää n. 1 – 1 ½ tuntia
 • Huomioidaan asiakkaan yksilölliset tarpeet, tietyt tilanteet edellyttävät tarkkojakin elämäntapa– ja ruokaohjeita, jotta saamme tuloksia nopeammin
 • Sovitaan mahdollisesta seurantakäynnistä, (mentori-tapaaminen) jotta tavoitteet toteutuisivat
 • Varaa aika täältä.

Mentorointi-tapaaminen 175€ (1 tunti)

 • Tapaamisessa käydään läpi edistyminen palkiten ja motivoiden tilanteen edellyttämällä tavalla.
 • Varaa aika täältä.

Stressinhallinta-tapaaminen 300€ (1,5-2 tuntia)

 • Tapaamisen aikana pääset tehokkaasti irti arjen stressistä joko piiskauksen tai bondagen avulla.
 • Varaa aika täältä.

Skype-konsultointi 25€ (15 min)

 • Tarvitessasi akuuttia lisäohjeita/valmennusta saat akuuttiajan skypen kautta 24 tunnin sisällä ajan varaamisesta.
 • Varaa aika sähköpostitse.

Paketit:

Painonhallinta 1.paketti 350€:

 • Kuukauden paketti sisältää 1 mentorointitapaamisen ja 3 skypeaikaa (1/vko).
 • Pakettiin sisältyy yksinkertainen ravinto-ohjelma perus ravintolisineen ja liikuntasuositus.
 • Päivittäinen raportointi sähköpostilla.

Painonhallinta 2. paketti 800€

 • Kuukauden paketti sisältää elimistön tilan kartoittavan veri-analyysin ja sen mukaan räätälöidyn ravinto-ohjelman ravintolisineen.
 • Pakettiin sisältyy 3 skypeaikaa ja 1 menttoritapaaminen.
 • Päivittäinen raportointi sähköpostilla.

Painonhallinta 3. paketti 1050€

 • 3 kuukauden paketti sisältää 1 menttoritapaaminen/kk ja 3 skypeaikaa/kk.
 • Pakettiin sisältyy: perus ravintolisäpaketti, henkilökohtainen ravinto-ohjelma ja liikuntaohjelma sekä päivittäinen raportointi sähköpostilla.

Painonhallinta 4. paketti 1500€

 • 3 kuukauden paketti sisältää: elimistön tilan kartoittavan veri-analyysin
 • Henkilökohtaisesti räätälöidyn ravinto-ohjelman
 • Perus ravintolisäpaketin ja liikuntaohjelman.
 • 1 menttoritapaaminen/kk ja 3 skypeaikaa/kk.
 • Päivittäinen raportointi sähköpostilla.

Mentorointi/valmennus pitää sisällään kinkyn twistin, joten montivointi voi sisältää vähäpukeisuutta, bdsm-henkistä käyttäytymistä ja jopa fyysistä kuritusta. Seksuaalista kanssakäymistä tilanteet eivät pidä sisällään.

Domina-palvelut:

Nettisessiot 

Nettisessiossa olen kanssasi yhteydessä chatin/skypen kautta. Perus nettisessio ei sisällä livekuvaa Waltiattaresta. Sessiointi toimii cybersex-periaattella, eli dominoin sinua verbaalisesti ja erilaisin tehtävin. Varaa ensin aika täältä.

Etätehtävät

Etätehtävissä saat sovituin aikavälein tehtävän jonka suoritusta seurataan netin välityksellä. Tehtäviin voi kuulua exhibitionismia, itsekidutusta tai nöyryytystä tarpeidesi mukaan. Tehtävien suorittamisesta raportoit sovitulla tavalla, annetuissa määräajoissa. Useimmat tehtävät dokumentoidaan valokuvin, jotta tehtävä voidaan hyväksyä suoritetuksi. Kasvojen ei koskaan tarvitse näkyä ellet itse halua.

Siveysvyö

Siveysvyön perushallinnassa sinut lukitaan siveysvyöhön ja Waltiatar pitää avaimesi sovitun ajan. Haluttaessa vyön poistamisen edellytyksenä voi olla etätehtävien hyväksytty suorittaminen. Siveysvyön perus-paketissa asennat siveysvyön paikalleen ja lähetät avaimen Waltiattarelle. Sovitun ajan päättyessä avain palautuu sinulle postitse.

Vaihtoehtona on myös tapaaminen, jossa siveysvyö asennetaan paikalleen ja avain jää Waltiattarelle. Asennus/poistotapaaminen voidaan yhdistää sessioon, jolloin asennus/poisto sisältyy session hintaan. Avainta ei luovuteta takaisin vaikka sitä toivoisitkin. Waltiatar on yhteydessä sinuun netin välityksellä sovitulla tiheydellä lukituksen aikana.

Lifestyle-paketti

Sisältää 1-2 sähköpostiviestiä joka päivä. Hinnoittelu perustuu käytettyyn aikaan, n. 30 min/sähköpostiviesti.  3 etätehtävää seurantoineen/vko. Paketti voi sisältää siveysvyön perushallinnan (siveysvyön asennus ja poisto yllä olevan hinnaston mukaan).Plus-paketti sisältää peruspaketin lisäksi 30 min/vko chat/skype-aikaa Waltiattaren kanssa.

Moneyslave / kiristys

Rahaorjuus on niille ketkä nauttivat taloudellisesta nöyryytetyksestä/hallinnasta. Nöyrästi taivut siihen että Waltiatar käyttää sinua rahallisesti hyväkseen. Hän ostaa asioita tai kustantaa viihdykkeitä rahoillasi ja kerskailee niillä sinulle. Saat nähdä kuvia tavaroista/tapahtumista, mutta sen lisäksi tarjolla on vain turhautumista. Tästä vaihtoehdosta on neuvoteltava tarkkaan etukäteen. Sinun saatava Waltiatar vakuuttuneeksi siitä, ettei tämä oikeasti vie sinua perikatoon.

Kiristys on rahaorjuudesta rankempi versio. Paljastat itsestäsi kaiken ja asetat itsesi alttiiksi Waltiattaren sadistiselle mielivallalle kiristää sinulta rahaa. Maksujen myöhästyminen/laiminlyönti pistää tietosi Hall of Shame-sivulle ja kaikki saavat julkisesti tietää kuinka perverssi olet. Tämä vaihtoehto on AINA liian kallis sinulle.

Live sessiot 

Sessioiden hinnat määräytyvät session pituuden mukaan. Lue lisää sessioista Domina – Waltiatar sivulta. Kaikkiin livetapaamisiin varataan aika täältä.

Kanssani voit erikseen sopia myös pidemmistä, jopa vuorokauden tai koko viikonlopun kestävistä sessioista. Ensimmäistä kertaa kanssani sessioon haluavalle vaihtoehdot ovat vain 1-2 tunnin sessiot.

Illallinen – teatteri/konsertti

Haluatko julkisesti näyttäytyä kauniin ja tyylikkään ladyn seurassa? Haluatko tuntea olosi tukalaksi julkisella paikalla hienovaraisen kiusoitteluni takia? Vie minut hienoon ravintolaan ja anna minun päättää ravintolassa annoksesi ja juotavasi. Illallinen on varmasti kiehtova kokemus kun piikkikorkoni painautuu kiveksiäsi vasten pöydän alla.. Vaihtoehtoina on myös viedä Waltiatar teatteriin tai konserttiin. Luonnollisesti sinä maksat ruokailut ja liput. Varaa aika kalenteriini täältä.

Kinkybileet

Haluatko viedä Waltiattaren kinkybileisiin ja saada koko illan palvella Häntä sielä? Tai haluatko useamman Dommen, tai Dommen ja Masterin, orjaksi bileisiin? Hintaan sisältyy julkinen sessiointi kanssasi bileissä. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää myös illallinen ennen bileitä. Luonnollisesti maksat lisäksi bileiden pääsyliput ja mahdolliset muut kulut. Varaa aika kalenteriini täältä.

Sopimus ja maksutapa:

Kaikkiin palveluihin sisältyy max 3 kpl ilmaisia sähköposteja sopimuksen valmisteluun ja yksityiskohtien sopimiseen, nämä sähköpostit eivät sisällä dominointielementtejä.
Hinnat ovat voimassa Helsingissä ja verkkopalveluissa. Mikäli tapaaminen järjestetään pääkaupunkiseudun ulkopuolella veloitetaan lisäksi matkakulut.
Kaikki palvelut maksetaan etukäteen holvi – palvelun kautta. Käytännössä sinulle ei ole varattuna aikaa ennenkuin maksusuoritus näkyy holvi-tilillämme (suoritus näkyy sielä välittömästi).
Mainokset