Palvelut

Domina-palvelut:

Alla olevat linkit vievät Holvi-maksupalveluun josta voit lunastaa haluamasi palvelun sen jälkeen kun olet ensin sopinut ajan info@waltiatar.com.

Nettisessiot 

Nettisessiossa olen kanssasi yhteydessä chatin/skypen kautta. Perus skype ei sisällä livekuvaa Minusta – Waltiattaresta. Sessiointi toimii cybersex-periaattella, eli dominoin sinua verbaalisesti ja erilaisin tehtävin. Varaa ensin aika info@waltiatar.com.

Etätehtävät

Etätehtävissä saat tehtävän jonka suoritusta seuraan. Tehtäviin voi kuulua exhibitionismia, itsekidutusta, edgetystä tai nöyryytystä tarpeidesi mukaan.
Tehtävän suorittamisesta raportoit sovitulla tavalla, annetussa määräajassa. Useimmiten tehtävät dokumentoidaan valokuvin jotka lähetät sähköpostiini, mutta on mahdollisesti saat käskyn raportoida jotenkin muuten.

Siveysvyö

Siveysvyön perushallinnassa lukitsen sinut siveysvyöhön ja Minä – Waltiatar pidän avaimesi hallussani sovitun ajan.
Vyön poistamisen edellytyksenä voi olla sovittujen etätehtävien hyväksytty suorittaminen (lisämaksu etätehtävistä). Siveysvyön perus-paketissa asennat itse siveysvyön paikalleen ja lähetät avaimen Minulle -Waltiattarelle. Sovitun ajan päättyessä palautan avaimen sinulle postitse. Suosittelen Lifestyle-pakettia jos haluat yhdistää etätehtäviä siveysvyön käyttöön.

Vaihtoehtona on myös tapaaminen, jossa siveysvyö asennetaan paikalleen ja avain jää Minulle. Asennus/poistotapaaminen voidaan yhdistää sessioon, jolloin asennus/poisto sisältyy session hintaan.

Lifestyle-paketti

Paketti joka saa sinut tuntemaan olosi omaksi henkilökohtaiseksi orjakseni.
Kokonaisuus sisältää 1-2 sähköpostiviestiä tai noin 30 min chat-viestittelyä joka päivä. Lisäksi saat 1-2 etätehtävää/vko.
Paketti voi sisältää siveysvyön perushallinnan (siveysvyön asennus ja poisto yllä olevan hinnaston mukaan).
Varoitus! Lifestyle-paketti on erittäin addiktoiva!

Moneyslave / kiristys

Rahaorjuus on niille ketkä nauttivat taloudellisesta nöyryytetyksestä/hallituksi tulemisen tunteesta. Nöyrästi taivut siihen että käytän sinua taloudellisesti hyväkseni. Ostan haluamiani asioita tai kustannan viihdykkeitä tai hemmotteluita itselleni rahoillasi ja kerskailen niillä sinulle. Saat nähdä kuvia tavaroista/tapahtumista, mutta sen lisäksi tarjolla on vain turhautumista. Tästä vaihtoehdosta on neuvoteltava tarkkaan etukäteen. Sinun saatava Waltiatar vakuuttuneeksi siitä, ettei tämä oikeasti vie sinua perikatoon. Huomioi että rekisteröitymismaksu on vain rekisteröitymismaksu, tämän lisäksi maksat vielä paljon muutakin.

Kiristys on rahaorjuudesta rankempi versio. Paljastat itsestäsi kaiken ja asetat itsesi alttiiksi Waltiattaren sadistiselle mielivallalle kiristää sinulta rahaa. Maksujen myöhästyminen/laiminlyönti pistää tietosi Hall of Shame-sivulle ja kaikki saavat julkisesti tietää kuinka perverssi olet. Tämä vaihtoehto on AINA liian kallis sinulle.

Live sessiot 

Session kesto on normaalisti noin 1 tunti.
Mikäli emme ole keskustelleet mieltymyksistäsi ja rajoista etukäteen puhelimessa, varaan ensimmäisellä kerralla hieman enemmän aikaa tätä keskustelua varten. Jos haluat käydä etukäteen keskustelua puhelimessa, voit varata puhelinkonsultaation maksamalla 100€ paypal.me/waltiatar ja lisäämällä lisätietoihin puhelinnumerosi.
Lue lisää sessioista Domina – Waltiatar sivulta. Kaikkiin livetapaamisiin varataan aika info@waltiatar.com. Ennen ensimmäistä sessiota täytä oheinen kyselykaavake.

Kanssani voit erikseen sopia myös pidemmistä, jopa vuorokauden tai koko viikonlopun kestävistä sessioista. Hinta määräytyy luonnollisesti kokonaisuuden mukaan.

Illallinen – teatteri/konsertti

Haluatko julkisesti näyttäytyä kauniin ja tyylikkään ladyn seurassa? Haluatko tuntea olosi tukalaksi julkisella paikalla hienovaraisen kiusoitteluni takia? Vie minut hienoon ravintolaan ja anna minun päättää ravintolassa annoksesi ja juotavasi. Illallinen on varmasti kiehtova kokemus kun piikkikorkoni painautuu kiveksiäsi vasten pöydän alla.. Vaihtoehtoina on myös viedä Waltiatar teatteriin tai konserttiin. Luonnollisesti sinä maksat lisäksi ruokailut ja liput.

Kinkybileet

Haluatko viedä Minut kinkybileisiin ja saada palvella Minua sielä koko illan? Tai haluatko useamman Dommen, tai Dommen ja Masterin orjaksi bileisiin? Hintaan sisältyy julkinen sessiointi kanssasi bileissä. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää myös illallinen ennen bileitä. Luonnollisesti maksat lisäksi bileiden pääsyliput ja kaikki mahdolliset muut kulut.

Sopimus ja maksutapa:

Kaikkiin palveluihin sisältyy max 3 kpl ilmaisia sähköposteja sopimuksen valmisteluun ja yksityiskohtien sopimiseen, nämä sähköpostit eivät sisällä dominointielementtejä.
Hinnat ovat voimassa Helsingissä ja verkkopalveluissa. Mikäli tapaaminen järjestetään pääkaupunkiseudun ulkopuolella veloitetaan lisäksi matkakulut.
Kaikki palvelut maksetaan etukäteen holvi – palvelun kautta. Käytännössä sinulle ei ole varattuna aikaa ennenkuin maksusuoritus näkyy holvi-tilillämme (suoritus näkyy sielä välittömästi).